Oefentherapeute Jessy

 

Ik ben Jessy Oude Nijhuis en sinds 2014 werkzaam als oefentherapeut Cesar binnen Therapiecentrum Twente. Als oefentherapeut zie je bijna alle leeftijdscategorieën voorbij komen met verschillende klachten en hulpvragen. In Almelo werk ik veel met jongeren en adolescenten met en zonder klachten aan het bewegingsapparaat.

Vanwege deze doelgroep ben ik vaak op meerdere basisscholen te vinden binnen Almelo voor een gestandaardiseerde houdingscheck.

In 2022 heb ik mijn Master Psychosomatische fysiotherapie afgerond, waarbij ik ook heb geleerd om deze categorie aan klachten te behandelen bij jongeren en adolescenten. Een bijkomende interesse hierbij is slaapproblematiek. Op basis van gevolgde cursussen kan ik slaapproblematiek behandelen bij volwassenen/adolescenten en ook bij baby’s en kinderen.

Zelf vind ik het belangrijk om zo veel mogelijk samen te werken met verschillende specialisaties, zodat klachten door de juiste persoon zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Samen weet je meer dan één en kun je elkaar alleen maar versterkten. Ik ben dan ook blij deel uit te maken van dit kinderteam!