Kinderfysiotherapie bij Therapiecentrum Twente

Kinderfysiotherapie

 

Kinderfysiotherapie is een extra aanvulling naast de reguliere opleiding fysiotherapie. Het vergt extra kennis over bewegen en de ontwikkeling bij kinderen en over het lichaam in de groei. Elk kind is uniek en een behandeling is dan ook vaak op maat afgestemd. Vaak worden ouders en andere disciplines rondom een kind ook betrokken bij de behandeling. Dit maakt het vak als kinderfysiotherapeut heel dynamisch en speels.

 

Onze kinderfysiotherapeuten Jolien en Kesley helpen kinderen hun bewegingsmogelijkheden te vergroten om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen, van baby tot puber. Dit doen we waar mogelijk spelenderwijs, zodat de kinderen niet eens door hebben dat ze aan het oefenen zijn. Jolien heeft zich tevens gespecialiseerd in de zintuigelijke prikkelverwerking bij kinderen. Lees hier meer over dit onderwerp.

 

Kinderfysiotherapie  bij Therapiecentrum Twente staat voor topkwaliteit voor elk kind.

Voor meer informatie zie de beroepsvereniging voor kinderfysiotherapeuten https://nvfk.kngf.nl/ Wij kunnen voor de verschillende leeftijdsgroepen een passende therapie en begeleiding bieden. Zie onderstaande subcategorieen.

 

 

 

Jolien Kesley Baby Peuter Kleuter Adolescenten Basisschool leeftijd Schrijven op school Klachten aan het bewegingsapparaat Sensorische informatieverwerking Fijne motoriek Vergoeding kinderfysiotherapie